Vi söker vikarie

posted in: Uncategorized | 0

Vill du ha ett roligt och inspirerande extrajobb? Har du lätt för att umgås med barn och är en bra förebild? Då har vi jobbet för dig!

Förskolan Friskus är i behov av extrapersonal / timvikarie för arbete i barngruppen.

Vi har en enda avdelning med barn i åldrarna 1-6 år. Vi är en förskola med miljöprofil och att vara ute mycket ligger oss varmt om hjärtat. Vi har skogen inpå knuten då Friskus är beläget på en stor härlig naturtomt intill bostadsområdet Södra Park i Vaggeryd.

Förskolan Friskus är ett föräldrakooperativ vilket innebär att personalen har en bra kommunikation och relation till föräldrarna.

”Vi är ett gäng föräldrar som driver vår egen förskola. Vi tror att den bästa barnomsorgen uppnås när föräldrarna är naturligt engagerade i barnens vardag. Delaktighet, insyn och möjlighet att påverka är självklarheter för oss.”

Välkommen med din ansökan!